iQ Surface i butik, kontor och restaurang

iQ Surface i butik, kontor och restaurang

iQ Surface i butik, på kontor och restaurang

iQ Surface är ett vackert och hållbart material som passar många miljöer och utrymmen. Kollektionen skapades i samarbete med Note Design Studio och  lanserades i samband med Milano Design Week 2019. Mönsterbilden är unik; kraftfull och finstämd på samma gång och färgkompositionen andas både lekfullhet och nordisk elegans i ett dynamiskt samspel.

iQ Surface i butik

I en bransch som lockar till sig kunder genom att sticka ut fungerar iQ Surface som ett intresseväckande designmaterial. Med hjälp av Notes förmåga att kombinera färg och mönster blir iQ Surface ett blickfång. Kollektionen kombineras med fördel med material som sten, trä, betong och stål.

Använd gärna iQ Surface på golvet såväl som på andra ytor som väggar, installationer, hyllor och fria ytor. 
 

iQ Surface på kontor

Utvecklingen av kontorsutrymmen har lett till flexibla arbetsytor för olika ändamål, både för att stötta kreativa samarbeten och för att främja koncentration. 

iQ Surface-kollektionen hjälper arkitekter och designers att skapa arbetsplatser som motiverar och stimulerar de anställda. Det går att skapa miljöer som ger både stimulans och lugn i lika stor utsträckning.

 

iQ Surface på restaurang

Dagens restauranggäster har allt högre förväntningar. Det gör att restaurangägare vill utforma sina lokaler på ett sätt som får dem att sticka ut från mängden. 
iQ Surface-kollektionen bidrar till att skapa en unik miljö som kunderna kommer att minnas.

Återvinning av iQ Surface och övriga iQ-golv

iQ Surface lämpar sig mycket väl för återvinning och det är en viktig del i den cirkulära omställningen att säkerställa att gammalt material faktiskt återvinns.  Tarkett har utvecklat en ny teknik som innebär att utrivna homogena plastgolv kan renas från lim- och spackelrester och återställas till råmaterial av lika hög kvalitet som plast gjord direkt av jungfrulig råvara. En innovation utvecklad i Sverige som möjliggör återvinning av tusentals ton av gamla plastgolv. Ett installerat iQ Surface-golv eller väggmaterial kan alltså tas tillbaka och återvinnas när det en gång blir slitet.

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av:

iQ Surface
iQ Surface öppnar dörren till nya kreativa möjligheter

iQ Surface är en kollektion där funktion, färg och form får ta lika stor plats.

Tarkett Formations
Formations tog över Circolo Filologico Milanese under Milano Design Week

Former i olika skalor, lek med klassiska designprinciper, ett modernt industrimaterial som inte liknar något annat och en ikonisk byggnad mitt i Milano. Läs mer om utställningen Formations.

iQ Surface – kollektionens färgteman
iQ Surface – kollektionens färgteman

iQ Surface är en ny generation designade ytskikt av homogena plastmaterial. Finns i fem vackra färgfamiljer som skapats av Note Design Studio.

Förslag på kollektion