Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Surface Wall
Välj produkt
Våtutrymmen | Väggmatta | Cirkulära plast- och linoleumgolv

Surface Wall

Surface wall är en väggmatta speciellt framtagen för designers och arkitekter. Kollektionen är utvecklad i ett kreativt samarbete tillsammans med svenska Note Design Studio. Tillsammans med iQ Surface för golv skapar kollektionen ett helt koncept där funktion, färg och form får ta upp lika mycket plats. Det är ett hållbart industrimaterial i fem vackra färgfamiljer som inbjuder till nya tolkningar och perspektiv.Använd gärna våra färgade svetstrådar för att skapa ett nytt innovativt och kreativt uttryck. Surface Wall uppfyller kriterierna ISO klass 4 för användning i renrum.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Väggbeklädnader för höga anspråk
Total tjocklek, mm: 2 mm
Totalvikt: 3400 g/m²
Tjocklek, slitskikt: 2 mm
Ytbehandling: PU Shield
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Surface Wall
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Surface Wall
Frågor & svar
iQ Surface - Installation på möbler och andra ytor