Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Oak Tree NATURAL
Väggmatta

ProtectWall 1,5 - Oak Tree NATURAL

ProtectWall en slittålig väggmatta av ftalatfri vinyl, designad för korridorer och patientrum i mycket krävande miljöer. Ger väggarna långvarigt skydd mot stötar, repor, fläckar och kemikalier. Hjälper till att sänka kostnaderna för reparationer och underhåll genom minskade skador på väggar. Flexibel och lätt att installera. Behandlad med vårt Top Clean XP ytskydd för enkel rengöring (högsta betyget EXCELLENT vid Riboflavin-test). 

Kollektionen finns i ett brett utbud av färger och mönster för att skapa kreativa inredningar. Finns även i utförande anpassat för högre hygienkrav i renrum. ProtectWall är också en del av en komplett lösning som även inkluderar matchande golv.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Väggbeklädnader för höga anspråk
Total tjocklek, mm: 1,50 mm
Totalvikt: 2400 g/m²
Tjocklek, slitskikt: 0,15 mm
Ytbehandling: TopClean XP
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 4.40 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla ProtectWall 1,5
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om ProtectWall 1,5