Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Hålkälslist PA 40 - Svart
Alla tillbehör | Golvlister

Hålkälslister - Hålkälslist PA 40 - Svart

Hålkälslister kan användas vid uppvik för att skapa en mjukare övergång mellan golv och vägg. Kan användas tillsammans med tätningslist för att täcka skarven där golvet tar slut.

Våra hålkälslister finns i 5 olika storlekar, med olika passform för att passa olika vinkelradier. Våra hålkälslister passar med våra homogena- och heterogena plastgolv, samt våra linoleumgolv.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Längd: 2 m
Artiklar per paket: 30
Se alla Hålkälslister
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Hålkälslister