Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Tarkolay Blue
Alla tillbehör | Underlagsmaterial

Tarkolay - Underlagsmatta för lösläggning - Tarkolay Blue

Tarkolay är utvecklad för avancerad och problemlösande lösläggning vid fukt i undergolvet. Det är en underlagsmatta gjord av plastöverdraget glasfiber med dubbar för att fungera på fuktiga underlag. Tarkolay gör det möjligt att löslägga de flesta av Tarketts heterogena plastgolv. 

Tarkolay lösläggs på undergolvet och därefter limmas en av våra plastmattor ovanpå. Resultatet blir en stabil konstruktion med låg bygghöjd. Tarkolay klarar höga fukthalter ända upp till 96% RF. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek, mm: 1,30 mm
Formattyp: Rulle
Längd: 45 m
m²: 90 m²
Rulle (1 artikel)
Se alla Tarkolay - Underlagsmatta för lösläggning
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tarkolay - Underlagsmatta för lösläggning