Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Desert Airmaster AA36 7082
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Desert AirMaster - Desert Airmaster AA36 7082

Inspirerad av naturen, har DESSO Desert AirMaster ett diffust mönster som ger en känsla av marmor. Tack vare ett slumpmässigt format mönstret i toppskiktet och två olika bakgrundsfärger blir varje textilplatta unik, vilket skapar oändliga designmöjligheter. Kollektionen har ett bred färgpalett med neutrala toner som grått, beige, brunt och blått - perfekt för att skapa lugna och sofistikerade miljöer.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 3900 g/m² (115 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.24 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Desert AirMaster
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Innovation som bidrar till människors hälsa och välbefinnande

AirMaster® skapades kring ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar ännu mer effektivt än vanliga textilgolv. Luftkvalitén i ett rum inrett med AirMaster® är upp till fyra gånger bättre än ett rum med andra textilgolv.

Tarkett Desso Airmaster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Desert AirMaster