Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Enfärgad DUSTY BLUE 6052
Svetstråd

Svetstråd - Homogena & heterogena plastgolv - Enfärgad DUSTY BLUE 6052

Att svetsa plastgolv innebär att man sammanfogar två materialbitar med en svetstråd. När man installerar plastgolv i torra eller våta utrymmen används en varmluftssvets med ett speciellt munstycke för att säkerställa att det blir en vattentät fog. Det är även viktigt att sammanfoga golv som ligger på stora ytor i offentliga miljöer för en perfekt finish.

Ytor som är sammanfogade med svetstråd är lätta att hålla rena eftersom smuts inte fastnar i skarvarna mellan golven. Våra svetstrådar finns i alla möjliga färger. De kan framhäva, kontrastrera , dölja eller gå ton i ton med materialen de sammanfogar.  

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek: 4 mm
Längd: 50 m
Se alla Svetstråd - Homogena & heterogena plastgolv
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Svetstråd - Homogena & heterogena plastgolv