Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Taktila hjälpmedel - plattor
Välj produkt
Läggning & Reparation

Taktila hjälpmedel - plattor

Våra taktila varningsplattor är utrustade med kännbara markeringar som fungerar som varning eller guide för människor med nedsatt syn. För att till exempel varna för hinder eller uppmärksamma om ett område där det är svårare att navigera, såsom trappor.

De kan installeras med våra homogena och heterogena plastgolv, nedlimmade LVT-golv och våra linoleum golv. Våra taktila varningsplattor uppfyller kraven för tillgänglighet och säkerhet för funktionsnedsatta. 

De finns tillgängliga i tre format: gummiplattor som limmas på plats eller självhäftande polyuretan i antingen fyrkantigt eller rektangulärt format.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek: 7 mm
Längd: 0,80 m, 0,81 m, 0,45 m
Se alla Taktila hjälpmedel - plattor
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Taktila hjälpmedel - plattor