Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Reparationsset - Ask, Lönn & Björk
Läggning & Reparation

Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv - Reparationsset - Ask, Lönn & Björk

Se våra olika tillbehör för att reparera ditt trägolv. För proffs har vi ett komplett kit som innehåller 20 vaxstavar i olika kulörer, en smältmaskin och en plastskrapa. Vaxet värms upp och blandas till rätt golvnyans. Du får på så sätt ett proffsigt resultat på lagningar av skador i trägolvet. Kom ihåg att försegla vaxet med vårt reparationslack. För våra hårdvaxoljade trägolv har vi ett Oil Repair kit med olja, penslar och sandpapper.

Har det råkat bli en repa i trägolvet under installation? Med våra reparationspennor fyller du enkelt i repan. Vi har pennor i flera olika nyanser för att passa såväl det ljusa som riktigt mörka trägolvet. 

Finns det repor, hack, småspringor eller glipor mellan brädorna? Med vårt ifyllnadsspackel fixar du det enkelt och snabbt. För mindre lackskador har vi reparationslack i flaskor om 30 ml. 

Viktiga egenskaper
Se alla Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv