Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Övergångslister i massivt trä
Välj produkt
Alla tillbehör | Golvlister

Övergångslister i massivt trä

Våra övergångslister i massivt trä finns tillgängliga i olika storlekar för att användas i övergången mot andra golvytor. Listerna fästs på en metallskena och behöver därför inte skruvas på plats. 

Våra övergångslister finns för olika ändamål:

  • Nivålister används för övergången mellan ett parkettgolv och ett tunnare golv. Nivålisterna ger en rörelsefog som tillåter parkettgolvet att krympa och svälla.  
  • Avslutningslister används där en nivålist inte passar, till exempel i slutet av en installation för att ge parkettgolvet en rörelsefog. 
  • T-profillister krävs för större installationer där golvet behöver delas upp för att ge golvet utrymme att röra sig. De kan också användas istället för tröskel.

Tänk på att trä är en naturlig produkt, vilket gör att variation i färg och struktur kan förekomma.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Längd: 2 m
Artiklar per paket: 10, 20
Se alla Övergångslister i massivt trä
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Övergångslister i massivt trä