Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Ångspärr 0,2 mm (2,7 x 25 m)
Alla tillbehör | Underlagsmaterial

Trägolvstillbehör - Underlagsmaterial - Ångspärr 0,2 mm (2,7 x 25 m)

När du gör en flytande installation av trägolv lägger du alltid ett underlagsmaterial innan du installerar golvet. Underlagsmaterialet jämnar ut ojämnheter i underlaget, dämpar ljud och ökar komforten när golvet väl är installerat. Tarkett Tarkofoam II och Tarkoflex II är underlagsmaterial med stegljudsdämpande egenskaper. 

En ångspärr är en polyetenfolie som förhindrar att fukt från undergolvet tränger upp till trägolvet. Ångspärren läggs på hela undergolvet och ska ha en överlappning på minst 200 millimeter. Vårt underlagsmaterial Tarkoflex II har även funktionen av att ångspärren är integrerad i mattan.

Tarkofoam II och Tarkoflex II går även bra att använda under våra laminatkollektioner Woodstock och Woodstock Longboards.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Återvinningsbar: Utrivna golv och installationsspill
Formattyp: Rulle
Längd: 25 m
m²: 67,5 m²
Rulle (1 artikel)
Se alla Trägolvstillbehör - Underlagsmaterial
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Underlagsmaterial