Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Grace
Välj produkt
Trägolv

Grace

Svanenmärkt mattlackat ekgolv. Här samverkar den matta ytbehandlingen, den mjuka borstningen och de skira nyanserna i ett golv som förblir vackert över tid. Den unika lacken Proteco ExtraMatt ger ett golv som är lika matt och känns lika sidenlent som oljat eller obehandlat trä. Det är den innovativa ytbehandlingen som för första gången kombinerar den naturliga ytan av ett oljat golv med den enkla skötseln av ett lackat.  Se vår Grading Book eller vårt bläddringsbara magasin.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Format: Plank 192 x 2028 mm, Plank 194 x 2281 mm, Plank 162 x 2200 mm, Plank 190 x 2200 mm, Plank 190 x 2000 mm
m² per pall: 81,9 m², 93,1 m², 77,04 m², 87,85 m², 79,8 m²
Nettovikt: 9 kg, 7,9 kg
Karaktär: Livlig, Lugn
Latin Name: Quercus Robur & Quercus Petraea

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 -4.35 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Grace
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Grace