Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Desso Recharge AC41 2075
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Circular collection

Recharge - Desso Recharge AC41 2075

DESSO Recharge är en verkligt cirkulär produkt med marknadens lägsta totala koldioxidavtryck. Kollektionen är designad för att kunna plockas isär och alla delar återvinnas till råmaterial för nya textilplattor. Oregelbundna mönster och texturer lyfter fram det vackra med det cirkulära.  

DESSO Recharge har en design som för tankarna till den återvunna kalk som används i EcoBase-baksidan. Kollektionen delar den vackra färgpaletten med DESSO Retrace, vilket gör det möjligt att skapa fantastiska färg- och mönsterkombinationer.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.40 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Recharge
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Recharge