Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Istanbul MEDIUM GREY
Våtutrymmen

Aquarelle Våtrumsmatta - Istanbul MEDIUM GREY

Det största utbudet finns i golvmattorna med 2 meters bredd. Det finns även mönster i 3 och 4 meters bredd vilket innebär att golvet kan fås utan skarv. Aquarelle-golven är tåliga, mjuka och sköna och har fått en ny stabil konstruktion.I kollektionen finns till exempel naturtrogna mönster i sten- och betong, klinker, marmor, guld, trä och Marrakesh-inspirerade golv. Vissa av badrumsgolven har ett präglat ytskikt som ger en strukturerad yta och skapar en mer verklighetstrogen känsla.Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd och uppfyller branschens krav på vattentäthet. Att tänka på vid arbete i våtrum: En GVK-auktoriserad fackman ska alltid utföra arbetet i våtrum. Se läggningsanvisning. Var noga med att komma överens med kunden om åt vilket håll mönstret ska monteras. 
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Tjocklek, slitskikt: 0,55 mm
Total tjocklek, mm: 2 mm
Rulle (2 artikel)
Se alla Aquarelle Våtrumsmatta
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Aquarelle Våtrumsmatta