Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Multiflex
Välj produkt
Sportgolv

Multiflex

Multiflex är vårt ytelastiska sportgolv i trä avsett för gymnastiksalar på gymnasienivå såväl som fullstora sporthallar där det ställs höga krav på spelkvalitet t ex inom basket och squash. Med Multiflex får du god akustik tack vare en sammanhängande konstruktion med ett skumunderlag.

Ytan är behandlat med Tarkett Sports Lacquer, ett rep och-slittålig matt lack specifikt framtagen för idrottsutövande för att ge optimalt grepp. Multiflex är optimalt för renovering då det bara är 38mm högt. 

Uppfyller samtliga krav enligt EN 14904, A4. Golvet är lämpligt för fullvuxna >55kg. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Sport Tech Lacquer
m² per paket: 2,660 m²
Total tjocklek, mm: 38 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,5 mm
Totalvikt: 16 kg/m²
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Multiflex
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Ytelastiska sportgolv

En ytelastisk konstruktion innebär att en större del av underlagskonstruktionen sviktar. Fördelning vid nedslag som löpsteg och hopp ger därför en annan känsla än punktelastiska golv - både relaterat till rörelse och ljud. 

Sporthall med ytelastiskt sportgolv från Tarkett
Uppbyggnad
MULTIFLEX
  1. 14 mm sportgolv, 3-stav trä, 2 lock
  2. 9 mm underlagskonstruktion Tarflex
  3. Tarfoam skum av 100% återvunnet material
  4. Tarfilm tätskikt
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Multiflex