Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Proflex
Välj produkt
Sportgolv

Proflex

Proflex M är speciellt utformat träsportgolv för professionellt utövande av basket och handboll. Underlagskonstruktionen bygger på ett dubbelregelsystem som ger optimal stötupptagningsförmåga - 60% - och perfekt bollstuds och ljudresonans över hela planen. Proflex är behandlat med Tarkett Sports Lacquer, ett rep och-slittålig matt lack specifikt framtagen för idrottsutövande för att ge optimalt grepp. Ytan är även lätt att rengöra. Golvet är lämpligt för fullvuxna >55kg.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Sport Tech Lacquer
m² per paket: 1,960 m²
Total tjocklek, mm: 88 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,5 mm
Totalvikt: 20 kg/m²
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Proflex
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Ytelastiska sportgolv

En ytelastisk konstruktion innebär att en större del av underlagskonstruktionen sviktar. Fördelning vid nedslag som löpsteg och hopp ger därför en annan känsla än punktelastiska golv - både relaterat till rörelse och ljud. 

Sporthall med ytelastiskt sportgolv från Tarkett
Uppbyggnad
PROFLEX
  1. 22 mm parkettbräda (194x2520) 
  2. Dubbelregelsystem (2500x60x22) med 10 mm dämpande kuddar. Två reglar somn ligger i kors med 28 cm mellanrum.
  3. 12 mm skum
  4. Tarfilm 100
  5. Installation: Häftas med klammerpistol
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Proflex