Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Veneto Sicuro xf²™ R10
Välj produkt
Stegsäkra golv | Linoleumgolv | Återvinningsbara plast- och linoleumgolv | Circular collection

Veneto Sicuro xf²™ R10

Veneto Sicuro xf² R10  - för miljöer med krav på halksäkerhet. Finns i 60 olika färgreferenser. Den nya mattare ytan xf² är extremt slitstark och gör golvet mycket enkelt att rengöra och underhålla utan vax eller polish. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Plain and decorative linoleum (ISO 24011)
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Ytbehandling: xf²
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Veneto Sicuro xf²™ R10
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Veneto Sicuro xf²™ R10
Frågor & svar
Finns korkmattor i Tarketts sortiment?