Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Essence Stripe AA91 6011
Textilgolv - plattor

Essence Stripe - Essence Stripe AA91 6011

DESSO Essence Stripe har en ungdomlig lekfullhet i sin linjära design. Ränderna är i varierande tjocklek och kollektionen finns i en palett av härliga färger.

Den låga luggen fungerar väl i kommersiella ytor och den finns i fem neutrala alternativ, inklusive antracit, grå och beige, samt sju livfulla nyanser i rött, orange, blått och lila. Var och en av de 12 kulörerna kan enkelt kombineras med DESSO Essence, DESSO Essence Maze och DESSO Essence Structure för oändliga möjligheter inom kreativ golvdesign.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Essence Stripe
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Desso Essence familjen

De slitstarka och mycket funktionella kollektionerna i DESSO Essence-familjen är skapade så att de kan kombineras med varandra. Essencekollektionerna är ett golv av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Kolla in kollektionerna och kombinera dem som du vill! 

Textilgolv på ett kontor med blåa nyanser
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Essence Stripe