Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Essence Maze AA93 8901
Textilgolv - plattor | Lösläggning

Essence Maze - Essence Maze AA93 8901

DESSO Essence Maze har ett fantastiskt geomentriskt mönster med 12 möjliga färgkombinationer. Den uppfriskande färgpaletten drar åt åtta neutrala nyanser, allt från ljust till mörkt, samt med fyra accenter för att ge en dramatisk effekt.

DESSO Essence Maze kan kombineras med enfärgade DESSO Essence och kan sedan installeras slumpmässigt för en mer uttrycksfull effekt.

Som en del i Essence-familjen kan DESSO Essence Maze även kombineras med DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure och DESSO Essence. DESSO Essence-familjen utgör vår i särklass största kollektion inom textila golv.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Essence Maze
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Desso Essence familjen

De slitstarka och mycket funktionella kollektionerna i DESSO Essence-familjen är skapade så att de kan kombineras med varandra. Essencekollektionerna är ett golv av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Kolla in kollektionerna och kombinera dem som du vill! 

Textilgolv på ett kontor med blåa nyanser
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Essence Maze