Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Essence Structure AA92 7017
Textilgolv - plattor | Lösläggning

Essence Structure - Essence Structure AA92 7017

DESSO Essence Structure har ett organiskt uttryck med bleka linjer. Dess stentvättade utseende är skapat genom en kontrast av ljusa och mörka toner.

Sju av mönstren finns i neutrala toner som beige och grå - de skapar en subtil men intressant effekt. Fem mönster har mer djärv design i levande färger som blått, djup orange, ljus apelsin och grön.

Var och en av de 12 färgerna i Essence Structure kan enkelt kombineras med DESSO Essence, DESSO Essence Stripe och DESSO Essence Maze för ett oändligt antal designmöjligheter

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (2 artikel)
Se alla Essence Structure
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Desso Essence familjen

De slitstarka och mycket funktionella kollektionerna i DESSO Essence-familjen är skapade så att de kan kombineras med varandra. Essencekollektionerna är ett golv av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Kolla in kollektionerna och kombinera dem som du vill! 

Textilgolv på ett kontor med blåa nyanser
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Essence Structure