Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Iconic AA23 6401
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Desso Iconic - Iconic AA23 6401

DESSO Iconic är en ny och kreativ textilgolvskollektion inom DESSO Essentials-familjen, perfekt för den moderna arbetsplatsen där stil och färg får ta plats. Den unika tuftningsmetoden ger textilplattan ett taktilt djup. Designen är uppbyggd i olika lager där två kontrasterande nyanser möts och skapar nya, spännande undertoner. Inspirationen är hämtad från vävda textilier där det enhetliga färgintrycket bryts av med textiltrådar som framträder när man går på mattan. Färgpaletten består av 24 vackra toner, både neutrala och accenter. Med Iconic kan du enkelt skapa kreativa öppna ytor och mötesplatser eller kontraster i lugnare utrymmen.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Desso Iconic
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Desso Iconic