Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Iconic AA23 8911
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Desso Iconic - Iconic AA23 8911

DESSO Iconic är en ny och kreativ textilgolvskollektion inom DESSO Essentials-familjen, perfekt för den moderna arbetsplatsen där stil och färg får ta plats. Den unika tuftningsmetoden ger textilplattan ett taktilt djup. Designen är uppbyggd i olika lager där två kontrasterande nyanser möts och skapar nya, spännande undertoner. Inspirationen är hämtad från vävda textilier där det enhetliga färgintrycket bryts av med textiltrådar som framträder när man går på mattan. Färgpaletten består av 24 vackra toner, både neutrala och accenter. Med Iconic kan du enkelt skapa kreativa öppna ytor och mötesplatser eller kontraster i lugnare utrymmen.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 3850 g/m² (113,6 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.24 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Desso Iconic
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Desso Iconic