Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Verso AC13 9500
Textilgolv - plattor | Lösläggning

DESSO Verso - Verso AC13 9500

DESSO® Verso med nya moderna färger. Minimalistisk skandinavisk design som skapar en lugn atmosfär i interiören och är ett hållbart alternativ på alla typer av kontor.

Kollektionen är designad med det moderna kontorets behov i åtanke. Och består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger som är inspirerade av stilrena och industriella element. Kollektionen är Cradle to Cradle® Silver-certifierad med DESSO EcoBase-baksida.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla DESSO Verso
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

Kollektionens färgpalett består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger, som sträcker sig från jordiga gröna till rostiga röda. Varje nyans ger en känsla i från råa och sammansatta element, som betong, stål och sten.

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

En hållbar lösning

DESSO Verso är Cradle to Cradle® Silver certifierad med DESSO EcoBase-baksida. Kollektionen innehåller 56% återvunnet material genom garn och baksida, vilket gör det till en snygg och hållbar lösning.

    En hållbar lösning
    Teknik- och miljöspecifikationer
    Lär dig mer om DESSO Verso