Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Verso AC13 9964
Textilgolv - plattor

DESSO Verso - Verso AC13 9964

DESSO® Verso med nya moderna färger. Minimalistisk skandinavisk design som skapar en lugn atmosfär i interiören och är ett hållbart alternativ på alla typer av kontor.

Kollektionen är designad med det moderna kontorets behov i åtanke. Och består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger som är inspirerade av stilrena och industriella element. Kollektionen är Cradle to Cradle® Silver-certifierad med DESSO EcoBase-baksida.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 4.71 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla DESSO Verso
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

Kollektionens färgpalett består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger, som sträcker sig från jordiga gröna till rostiga röda. Varje nyans ger en känsla i från råa och sammansatta element, som betong, stål och sten.

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

En hållbar lösning

DESSO Verso är Cradle to Cradle® Silver certifierad med DESSO EcoBase-baksida. Kollektionen innehåller 56% återvunnet material genom garn och baksida, vilket gör det till en snygg och hållbar lösning.

    En hållbar lösning
    Teknik- och miljöspecifikationer
    Lär dig mer om DESSO Verso