Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Metallic Shades
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Metallic Shades

DESSO Metallic Shades är framtagen för att designers ska kunna mixa och matcha metalliska och matta effekter som ger subtila men samtidigt skimrande golvlösningar - antingen i en helhetslösningen eller som kontrasterande designelement i kombination med andra kollektioner. Varje färg finns i två olika format där intensiteten i de metalliska garntrådarna varierar. Det gör det möjligt att använda textilplattor i en och samma kulör i större ytor eller för att kombinera flera färger och skapa olika zoner. Alla textilgolv i DESSO Make It Your Own collection är designade så att arkitekter och desginers ska kunna leka med ytstrukturer, färger och mönster och skapa unika uttryck. Produkterna i kollektionen kan kombineras i separata zoner och specifika ytor som bidrar till att förbättra människors välbefinnande på arbetsplatsen.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Metallic Shades
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Metallic Shades