Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Linon
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Linon

Med inspiration från Antikens Greklands ord för linne har vi skapat Desso Linon. En tidlös design och med känsla av vävd textil ger Linon en subtil look. Kollektionen finns i flera kulörer från neutrala toner till starka pasteller vilket ger större möjligheter till lekfullhet och möjlighet till zoning.

Genom användningen av färg och textur skapas en mjuk, hemtrevlig- och välkomnande känsla. Desso Linon utmanar det traditionella då kollektionen kommer i 50 x 50 cm textilplattor med öglelugg.Den går att beställa med tillvalet Soundmaster Lite akustiskbaksida och kan även kombineras med LVT-kollektionen iD Square.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Linon
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Linon