Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
T-profil 44x12 8-12mm Ek
Golvlister

Övergångslister i massivt trä - T-profil 44x12 8-12mm Ek

Våra övergångslister i massivt trä finns tillgängliga i olika storlekar för att användas i övergången mot andra golvytor. Listerna fästs på en metallskena och behöver därför inte skruvas på plats. 

Våra övergångslister finns för olika ändamål:

  • Nivålister används för övergången mellan ett parkettgolv och ett tunnare golv. Nivålisterna ger en rörelsefog som tillåter parkettgolvet att krympa och svälla.  
  • Avslutningslister används där en nivålist inte passar, till exempel i slutet av en installation för att ge parkettgolvet en rörelsefog. 
  • T-profillister krävs för större installationer där golvet behöver delas upp för att ge golvet utrymme att röra sig. De kan också användas istället för tröskel.

Tänk på att trä är en naturlig produkt, vilket gör att variation i färg och struktur kan förekomma.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Längd: 2 m
Artiklar per paket: 10
Se alla Övergångslister i massivt trä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Övergångslister i massivt trä