Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
iQ Natural Akustik
Välj produkt
Homogena plastgolv | Akustikgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Natural Akustik

Nya iQ Natural Akustik är världens första akustikgolv med bio-attribuerad vinyl. Det innebär att den fossila oljan byts ut mot biobaserad råvara vid tillverkningen, enligt principen för massbalans.

Utsläppen av växthusgaser är 50 % lägre än hos traditionella homogena vinylgolv och varje kvadratmeter som används bidrar till omställningen till ett cirkulärt fossilfritt samhälle.

iQ Natural Akustik är slitstarkt och har lång livslängd, med en yta som kan torrpoleras till nyskick. Golvet ger en stegljudsreduktion på 15 dB och finns i 10 referenser.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Homogeneous vinyl flooring with foam interlayer
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Bindemedelsinnehåll: Typ II
Total tjocklek, mm: 3,50 mm
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iQ Natural Akustik
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Ett steg mot ett fossilfritt samhälle - nya iQ Natural

Nya iQ Natural är världens första plastgolv med bio-attribuerad vinyl. Det innebär att den fossila oljan byts ut mot biobaserad råvara vid tillverkningen, enligt principen för massbalans.

iQ Natural
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Natural Akustik