EK CHALK WHITE 3-stav
Trägolv

Prestige - EK CHALK WHITE 3-stav

Prestige finns i plank eller 3-stavsmönster och är ybehandlade med hårdvaxolja. Golven har ett unikt men samtidigt sofistikerat uttryckt beroende på träets karaktär och ytans struktur. En vacker färgpalett, från ljusa till riktigt mörka nyanser. Prestige är Svanenmärkt tack vare att golven har en hög andel förnybart material, god slitstyrka och klarar Svanens hårda krav avseende hälso- och miljöfarliga ämnen. För att en produkt ska bli godkänd krävs intyg och dokumentation samt omfattande tester av oberoende laboratorier.

Prestige är också certifierad med hållbarhetsmärkningen Cradle to Cradle® och hela kollektionen är PEFC (05-35-124) certifierad för hållbart skogsbruk.** Se vårt bläddringsbara magasin.

** PEFC är världens största certifieringssystem för hållbart skogsbruk. PEFC-märkningen på en träbaserad produkt visar att den är tillverkad av skogsråvara från hållbart brukade skogar enligt PEFC:s krav.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Proteco Hardwax Oil
m² per paket: 2,660 m²
Total tjocklek, mm: 14 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,5 mm
Totalvikt: 7,9 kg/m²
Plank (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 -4.35 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Prestige
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Våra parkettgolv

Låt dig inspireras av tidlöst ren design och utpräglat hantverk. Eller av trägolv med kraftfull karaktär och specialeffekter. Du hittar många alternativ att välja bland. 

Ljust ekparkettgolv i klassiskt rutmönster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Prestige