Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
AirMaster
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

AirMaster

DESSO AirMaster kombinerar innovation och hög prestanda med formstark design för att skapa hälsosamma miljöer på kontor, skolor och andra offentliga byggnader. Tekniken bakom AirMaster bygger på ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar åtta gånger mer effektivt än släta golv och fyra gånger mer än andra textilgolv*. AirMaster Classic har en tuftad strukturerad öglelugg, finns i nio uppdaterade accentfärger och nio neutrala nyanser och har en linjär design som skapar ett djup, ett skuggspel och en definition till alla rum eller arbetsytor. Genom att kombinera AirMaster Classic med AirMaster Sphere och AirMasters Earth’s mer organiska design skapas golvytor med spännande och rik textur. 

Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minska vårt koldioxidavtryck är vi stolta över att kunna lansera en ny och förbättrad EcoBase-baksida, där en fossil ingrediens har bytts ut till en ny biobaserad huvudingrediens.

* Baserat på tester utförda av GUI med DESSO AirMaster® jämfört med ett standardgolv och jämfört med ett strukturerat öglat textilgolv av standardtyp (medianvärden).

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.81 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla AirMaster
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

På Tarkett strävar vi hela tiden efter att bidra till människors hälsa och välbefinnande genom att förbättra luftkvaliteten inomhus. Vi är därför stolta över att lansera en ny och förbättrad kollektion av DESSO AirMaster® - textilplattan som kan spela en grundläggande roll för att bidra till hälsosamma arbetsplatser.

Airmaster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om AirMaster