Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Acczent Excellence Genius 70
Välj produkt
Heterogena plastgolv | Återvinningsbara plast- och linoleumgolv | Circular collection

Acczent Excellence Genius 70

Acczent Excellence Genius är ett smart och hållbart val för lösläggning av golv i offentlig miljö – både vid nyproduktion men också för snabba renoveringar på befintliga golv eller på betong. Denna version i kompakt utförande (Acczent Genius) passar utmärkt i högtrafikerade ytor med rullande laster och kan läggas på betong med en relativ fuktighet (RF) på 92 %.

Excellence Genius är en limfri lösning som är lätt att lägga och riva ut. Den är fullt ut återvinningsbar – både när det gäller installationsspill och efter användning. Kollektionen finns i 25 referenser med trä-, sten- och grafiska mönster, varav 10 st lagerhålls i Ronneby. Levereras som rullvara i 2 m bredd.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogeneous poly(vinyl chloride) floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Total tjocklek: 2,45 mm
Tjocklek, slitskikt: 0,70 mm
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Acczent Excellence Genius 70
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna

Med nya Excellence Genius tar Tarkett ytterligare ett steg i utvecklingen av löslagda vinylgolv med fokus på snabb och enkel installation och en robusthet som klarar tung trafik i offentliga och kommersiella miljöer. Detta slitstarka vinylgolv är en problemlösare i nya byggnader med fuktig betong eller vid snabba renoveringar. 

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna

Tarkett Genius Tape

Tarkett Genius Tape är en dubbelsidig tejp för användning vid lösläggning av Excellence Genius. Den är framtagen för att användas med våra kollektioner för lösläggning – Acczent Excellence Genius och Tapiflex Excellence Genius

Tarkett Genius Tape
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Acczent Excellence Genius 70