Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Acczent Excellence Genius 70
Välj produkt
Heterogena plastgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv | Lösläggning

Acczent Excellence Genius 70

Acczent Excellence Genius är ett smart och hållbart val för lösläggning av golv i offentlig miljö – både vid nyproduktion och för snabba renoveringar. Denna version i kompakt utförande passar utmärkt i högtrafikerade ytor med rullande laster och kan läggas på betong med en relativ fuktighet (RF) på 92 %.

Tack vare vår excimerbaserade ytbehandling Tektanium® har mattan en mycket hög tålighet mot trafik och slitage, och är även mer lättstädad än tidigare versioner.

Excellence Genius är en limfri lösning som är effektiv både att installera och att riva ut. Den är fullt återvinningsbar – både när det gäller installationsspill och efter användning. Kollektionen finns i 25 referenser med trä-, sten- och grafiska mönster. Levereras som rullvara i 2 m bredd.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Tjocklek, slitskikt: 0,70 mm

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 4.10 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Acczent Excellence Genius 70
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna

Med nya Excellence Genius tar Tarkett ytterligare ett steg i utvecklingen av löslagda vinylgolv med fokus på snabb och enkel installation och en robusthet som klarar tung trafik i offentliga och kommersiella miljöer. Detta slitstarka vinylgolv är en problemlösare i nya byggnader med fuktig betong eller vid snabba renoveringar. 

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna

Tarkett Genius Tape

Tarkett Genius Tape är en dubbelsidig tejp för användning vid lösläggning av Excellence Genius. Den är framtagen för att användas med våra kollektioner för lösläggning – Acczent Excellence Genius och Tapiflex Excellence Genius

Tarkett Genius Tape
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Acczent Excellence Genius 70