Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Tarkett Tape
Välj produkt
Alla tillbehör | Läggning & Reparation

Tarkett Tape

Tarkett Genius Tape

Dubbelhäftande tejp med förstärkt konstruktion, speciellt framtagen till lösläggning av Accent Excellence Genius & Tapiflex Excellence Genius.

Lämnar inga spår på undergolvet vid utrivning. Fri från lösningsmedel. Bredd 96 mm, längd 25 lpm.

Tarkett Tape 

Dubbelhäftande tejp för enkel och limfri installation av textila plattor och plankor. Ingen torktid, fukt- och temperaturbeständig. 

Lämnar inga spår på undergolvet. Kan användas till alla DESSO EcoBase® och Probase-produkter.

Varje förpackning innehåller 324 tejpbitar och täcker ett område på 80m2 installerat med 50x50 plattor. Tejpbitarna är 80x100 mm.

Tarkotape 

Förstärkt dubbelsidig tejp, med lösningsmedelsfritt akryllim för lägre miljöpåverkan. Används vid installation av vår löslagda linoleum-matta Lino Loose-Lay. Bredd 152 mm, längd 25 lpm. Levereras i 1-pack (1551186) eller 8-pack (1551185)

Rekommenderas även för installationer av sportgolven Omnisports Reference Multi-use, Omnisports Active+ och Omnisports Pureplay med vår GreenLay™-metod, och är kompatibel med kraven för EN14904.”

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek, mm: 0,08 mm
Längd: 25 m, 0,10 m
Se alla Tarkett Tape
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna

Med nya Excellence Genius tar Tarkett ytterligare ett steg i utvecklingen av löslagda vinylgolv med fokus på snabb och enkel installation och en robusthet som klarar tung trafik i offentliga och kommersiella miljöer. Detta slitstarka vinylgolv är en problemlösare i nya byggnader med fuktig betong eller vid snabba renoveringar. 

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tarkett Tape