Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
iQ Loop
Välj produkt
Homogena plastgolv | Våtutrymmen | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Loop

NYHET

iQ Loop består av minst 65% återvunnet post-konsumentmaterial vilket sänker klimatavtrycket med 50% jämfört med våra övriga iQ-golv och är därför Tarketts mest cirkulära vinylgolv. Kollektionen har samma höga tekniska prestanda och funktionalitet som vårt övriga iQ sortiment.

Kollektionen är framtagen tillsammans med Note (design studio) och består sju grå nyanser i varmt, kallt och neutralt. Färgerna kan lätt kombineras med varandra och med övriga iQ-kollektioner. Mönsterbilden är unik och har en 3D-effekt som gör att mönstret liknar kork. 

Då iQ Loop till största del består av post-konsumentmaterial erbjuds kollektionen i första hand till de kunder som bidrar med material. Börja återvinn installationsspill och gamla golv du med – Join the Loop!

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Golvmaterial - Halvhårda golv - Homogen PVC
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Ytbehandling: iQ PUR

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.05 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iQ Loop
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

iQ Loop - vårt mest cirkulära vinylgolv

Hur mycket återvunnen råvara kan man använda för att producera ett nytt golv och fortfarande få en önskvärd design?

iQ  Loop

Att designa med återvunna material

Hur ett material ser ut och känns är en del av dess hållbarhet. Att människor kan – och vill – använda materialet länge. När Note (design studio) började designa kollektionen var uppdraget definierat så här...

iQ Loop
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Loop