Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Grå
Alla tillbehör | Läggning & Reparation

Taktila hjälpmedel - Varningsknoppar - Grå

Våra taktila varningsknoppar består av ett kit med 33 knoppar som är förinstallerade på en platta om 42 x 22,5 cm. Uppbyggnaden gör installationen lättare eftersom det är möjligt att installera 33 stycken samtidigt istället för att behöva montera en och en. 

Våra taktila varningsknoppar passar med våra homogena- och heterogena plastgolv, LVT och linoleumgolv. Våra taktila varningsknoppar uppfyller kraven för tillgänglighet och säkerhet för personer med funktionsnedsättning.

Viktiga egenskaper
Se alla Taktila hjälpmedel - Varningsknoppar
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Lär dig mer om Taktila hjälpmedel - Varningsknoppar