Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Uni CORAL
Sportgolv

Omnisports Speed 3,45 mm - Uni CORAL

Omnisports Speed är ett punktelastiskt sportgolv som ger god gångkomfort och är ett lämpligt golv för exempelvis SPA, fitnessanläggningar och relaxavdelningar. Omnisports Speed finns även i olika specialutföranden för bordtennis och dansstudios. Är ytbehandlad med slitstarka TopClean XP. Uppfyller dock inte samtliga krav enligt EN 14904.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Tjocklek, slitskikt: 0,65 mm
Total tjocklek, mm: 3,45 mm
Totalvikt: 3,040 kg/m²
Ytbehandling: TopClean XP
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 9.07 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Omnisports Speed 3,45 mm
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Punktelastiska sportgolv

En punktelastisk konstruktion innebär att golvet ger vika enbart under tryckpunkten och består av mjuka vinylgolv på betong.

Punktelastiska sportgolv från Tarkett
Uppbyggnad
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Omnisports Speed 3,45 mm