Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
ANTHRACITE 000
Sportgolv

ProtecTiles - ANTHRACITE 000

Med Tarketts textila storplattor ProtecTiles+ kan ett befintligt sportgolv enkelt och snabbt göras om till golv för konserthall, mässhall eller för en middagssittning. På cirka 90 minuter hinner fyra man täcka en sporthall på 1000 m2.

Textilplattorna ger god akustik och ett utmärkt skydd åt det befintliga golvet. ProtecTiles+ är är 1x2 m och 5,2 mm tjocka.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Återvunnet innehåll: 40 %
Återvinningsbar (ISO 14021): Utrivna golv och installationsspill
Formattyp: Platta
Längd: 2 m
Artiklar per paket: 5
Platta (1 artikel)
Se alla ProtecTiles
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om ProtecTiles