Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Hålkälslist PA30 - Svart
Golvlister

Hålkälslister - Hålkälslist PA30 - Svart

Hålkälslister kan användas vid uppvik för att skapa en mjukare övergång mellan golv och vägg. Kan användas tillsammans med tätningslist för att täcka skarven där golvet tar slut.

Våra hålkälslister finns i 5 olika storlekar, med olika passform för att passa olika vinkelradier. Våra hålkälslister passar med våra homogena- och heterogena plastgolv, samt våra linoleumgolv.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Längd: 2 m
Artiklar per paket: 25
Se alla Hålkälslister
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Hålkälslister