Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Trappnos av plast med skarp vinkel - Mellangrå
Alla tillbehör | Läggning & Reparation

Trappnosar av plast - Trappnos av plast med skarp vinkel - Mellangrå

Vi har trappnosar i olika format och storlekar för att passa olika utformade trappor. Trappnosarna är tillverkade i plast och är antingen runda eller halvrunda med en radie på 8R. De passar med våra homogena och heterogena plastgolv och är lätta att installera tack vare den flexibla strukturen. 

Trappnosarna finns också med skarp vinkel, då med 2R i böjningsradie för trappor som är över 16 cm höga. Vi har även trappnosar i aluminium för områden med högre trafik.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Längd: 0,30 m
Se alla Trappnosar av plast
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Trappnosar av plast