Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Beech DARK BEECH
Sportgolv

Omnisports PurePlay 9,4mm - Beech DARK BEECH

Omnisports PurePlay är vårt punkelastiska sportgolv med högst prestanda och kan möta högt ställda krav när det kommer till skydd och komfort. Lämpligt golv för både grundskola, gymnasium och elitidrott tack vare sin höga stötupptagningsförmåga.

Omnisports PurePlay är ytförstärkt med TopClean XP som ger en reptålig och lättskött yta. Uppfyller samtliga krav enligt EN 14904, P2. Kan installeras med metoden GreenLay där 2% av mattan limmas och i övrigt lösläggs.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Indoor surfaces for multi-sports use (EN 14904)
Tjocklek, slitskikt: 0,77 mm
Total tjocklek: 9,40 mm
Totalvikt: 6200 g/m²
Ytbehandling: TopClean XP
Rulle (1 artikel)
Se alla Omnisports PurePlay 9,4mm
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Punktelastiska sportgolv

En punktelastisk konstruktion innebär att golvet ger vika enbart under tryckpunkten och består av mjuka vinylgolv på betong.

Punktelastiska sportgolv från Tarkett
Uppbyggnad
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Omnisports PurePlay 9,4mm