Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Concrete DARK GREY
Heterogena plastgolv | Akustikgolv

Tapiflex Excellence 19dB - Concrete DARK GREY

Tapiflex Excellence 19 dB är ett ftalatfritt plastgolv med goda ljuddämpande egenskaper, hög gångkomfort och slitstark konstruktion. Det är perfekt i exempelvis daghem, skolor och äldreboenden där ljud- och arbetsmiljö är i fokus.  

Mattan är anpassad för hög trafik och rullande laster, och den förnyade versionen är också behandlad med vårt ytskydd Tektanium® för extrem hållbarhet och kostnadseffektivt underhåll. 

Finns i 93 olika designutföranden, både med trä- och stenmönster samt ett brett utbud av olika färger, varav många även har en demensanpassad design. Nu finns även XXL – digitalprintade mönster för att skapa ännu mer naturliga miljöer.  

Kollektionen finns även i kompakt utförande: Acczent Excellence Compact+. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: PVC med baksidesbeläggning av skum
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Total tjocklek, mm: 3,25 mm
Tjocklek, slitskikt: 0,80 mm
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 9.30 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Tapiflex Excellence 19dB
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.

Svart-vitt inrett klassrum eller läshörna på kontor
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tapiflex Excellence 19dB