Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
AirMaster Earth AA71 6202
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

AirMaster Earth - AirMaster Earth AA71 6202

DESSO DESSO AirMaster Earth finns tillgänglig i sju distinkta färgställningar, varav fem neutrala toner och två accentfärger. I alla färger flätas en svart tråd in, vilket ger en snygg kontrast och ett taktilt visuellt uttryck. AirMaster Earth kan med fördel kombineras med AirMaster Tones för att skapa spännande visuella zoner i mötesrum eller receptionsutrymmen.Tekniken bakom AirMaster® bygger på ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar ännu mer effektivt än vanliga textilgolv. Luftkvalitén i ett rum inrett med AirMaster® är upp till fyra gånger bättre än ett rum med andra textilgolv.Båda kollektionerna har EcoBase baksida, tillverkad av minst 75 % återvunnet material, i enligt med Cradle to Cradles principer.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla AirMaster Earth
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Innovation som bidrar till människors hälsa och välbefinnande

AirMaster® skapades kring ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar ännu mer effektivt än vanliga textilgolv. Luftkvalitén i ett rum inrett med AirMaster® är upp till fyra gånger bättre än ett rum med andra textilgolv.

Tarkett Desso Airmaster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om AirMaster Earth