Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
iD Click Ultimate 55
Välj produkt
Akustikgolv | Designgolv - LVT | Vinylgolv för bostad | Cirkulära plast- och linoleumgolv | Lösläggning

iD Click Ultimate 55

iD Click Ultimate är ett modulärt vinylgolv (LVT-golv) i plank- och plattformat med integrerad akustikbaksida. Ytskiktet TEKTANIUM™ ger golvet en matt yta och maximal slitstyrka, lämpar sig därför för högtrafikerade miljöer till exempel butik och hotell. Tack vare sin dimensionsstabilitet kan golvet installeras på upp till 400 m2 stora ytor utan dilationsfog. iD Click Ultimate finns i 5 format och 43 vackra trä-och stendekorer. 16 referenser av iD Click Ultimate 55 finns lagerlagda i Sverige. Övriga referenser är beställningsvara som både iD Click Ultimate 55 & 70.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Total tjocklek, mm: 6,50 mm
Tjocklek, slitskikt: 0,55 mm

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 6.41 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iD Click Ultimate 55
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate är ett modulärt vinylgolv med inbyggd akustikbaksida, även kallat LVT-golv, med formaten plattor och plank. Golven har det unika ytskiktet TEKTANIUM™, vilket ger ett högt motstånd mot slitage och fläckar och har en ultramatt finish oavsett vilken vinkel man tittar från. Kollektionen passar i en mängd olika miljöer – från bostäder till krävande och högt trafikerade ytor som kontor, hotell, äldreboenden, skolor och butiker. 

iD Click Ultimate
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iD Click Ultimate 55