Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Polished Concrete GRAPHITE
Akustikgolv | Designgolv - LVT | Circular collection

iD Click Ultimate 55-70 - Polished Concrete GRAPHITE

iD Click Ultimate är ett LVT-golv i plank- och plattformat med maximal slitstyrka och unika stegljudsdämpande egenskaper. Golvet kan installeras direkt på de flesta befintliga underlagen, vilket gör iD Click Ultimate till ett bra val för renoveringsprojekt. Golvet lämpar sig för högtrafikerade områden tack vare sitt slitskikt på 0,70mm. Akustikbaksidan med 19db sänker ljudöverföringen mellan golv och tak. Tack vare sin stabilitet kan golvet installeras i upp till 400m² stora ytor. iD Click Ultimate finns 6 format och i 21 mönster. 14 referenser av iD Click Ultimate 70 finns lagerlagda. Övriga referenser är beställningsvara som både iD Click Ultimate 55 & 70.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Total tjocklek: 6,50 mm
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Ytbehandling: PUR Ultimate
Platta (2 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 6.41 kg CO2/m2/år

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla iD Click Ultimate 55-70
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell

Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt slutresultat. Kollektionen förnyas med 21 nya designs, 5 nya format, en högre tolerans mot statiska och tunga laster och är fortsättningsvis den mest avancerade vinylgolvslösningen med styv kompositkärna. 

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iD Click Ultimate 55-70