Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Scandinavian Oak GREY
Akustikgolv | Designgolv - LVT | Circular collection

iD Click Ultimate 55-70 - Scandinavian Oak GREY

iD Click Ultimate är ett LVT-golv i plank- och plattformat med maximal slitstyrka och unika stegljudsdämpande egenskaper. Golvet kan installeras direkt på de flesta befintliga underlagen, vilket gör iD Click Ultimate till ett bra val för renoveringsprojekt. Golvet lämpar sig för högtrafikerade områden tack vare sitt slitskikt på 0,70mm. Akustikbaksidan med 19db sänker ljudöverföringen mellan golv och tak. Tack vare sin stabilitet kan golvet installeras i upp till 400m² stora ytor. iD Click Ultimate finns 6 format och i 21 mönster. 14 referenser av iD Click Ultimate 70 finns lagerlagda. Övriga referenser är beställningsvara som både iD Click Ultimate 55 & 70.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Total tjocklek: 6,50 mm
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Fasade kanter: 4 sides micro bevels
Plank (2 artikel)
Se alla iD Click Ultimate 55-70
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell

Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt slutresultat. Kollektionen förnyas med 21 nya designs, 5 nya format, en högre tolerans mot statiska och tunga laster och är fortsättningsvis den mest avancerade vinylgolvslösningen med styv kompositkärna. 

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iD Click Ultimate 55-70