Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Arable
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Arable

Svaret på många frågor kan hittas i naturen, och designen till Arable-kollektionen grundas på denna gamla visdom. Med inspiration från flera hundra år gammal åkermark och solsvedda jordbrukslandskap påminner Arable-kollektionen oss om en plats där naturliga landskap mött människan, där vi lärt oss av naturen och varenda hage och fotspår berättar en historia. Färgpaletten består av tio varma och kalla toner som speglar de grå-, blå-, och beige toner som går att hitta i vårt jordbruk, både idag och igår. Dessa textilplattor i flera toner ger ett intryck av vidsträckta landskap och har ett rikt texturmönster som gör det möjligt att ta in med de stora vidderna in i rummet.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Construction Process: TUFTED
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Arable
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Arable