Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Granit LIGHT GREEN 0390
Homogena plastgolv | Akustikgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Granit Akustik - Granit LIGHT GREEN 0390

iQ Granit Akustik är ett homogent akustikgolv med skumbaksida för offentlig miljö med ett brett utbud av färgställningar som passar alla typer av inredningar. Total tjocklek 3,5 mm. Stegljudsförbättringsvärde ca 15 dB enligt ISO 717/2. Ytförstärkt med iQ PUR. Kollektionen finns i 24 färger men övriga färger ur iQ Granit 2,0 mm kollektionen finns som beställningsvara, och kan levereras med akustikbaksida vid minimiorder om 3.000 m²/färg.

iQ Granit Akustik kan beställas med bio-attribuerad vinyl vilket sänker CO2-avtrycket med 36 % A1-A3. Det innebär att den fossila oljan byts ut mot biobaserad råvara vid tillverkningen, enligt principen för massbalans. Materialkoden är 21156, men samma tresiffriga färgkod som för ordinarie kollektion.

Golvet kan återvinnas och bli till råvara i nya golv. Se våra övriga återvinningsbara golv som ingår i vår Circular Collection. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Homogeneous vinyl flooring with foam interlayer
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Bindemedelsinnehåll: Typ II
Total tjocklek, mm: 3,50 mm
Rulle (1 artikel)
Se alla iQ Granit Akustik
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Varför Tarketts iQ golv?

Det är slitstarkt, fläckbeständigt och har en flexibilitet som gör golvet lätt att lägga – allt detta utan att behöva ge avkall på designmöjligheterna.

Grön korridor med Tarketts iQ Granit golv och gröna växter
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Granit Akustik