Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Style Elle SABBIA 308
Linoleumgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv

Style Elle xf²™ 2.5 mm - Style Elle SABBIA 308

Style Elle xf² har ett  snyggt linjärt jaspémönster i en jordnära färgskala. Kollektionen har samma goda egenskaper som Tarketts andra linoleumgolv. Den matta xf²-ytan ger ett mycket slitstarkt golv som inte ska vaxas eller polishbehandlas. Samtliga färger går också att specialbeställa i akustikutförande med 19 dB stegljudsdämpning. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Linoleum med jutebaksida
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Rulle (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.01 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Style Elle xf²™ 2.5 mm
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Ny matt yta & mer färg

Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och dess hållbara egenskaper gör det till ett inredningsmaterial med stark tillväxt. Denna utveckling är något vi på Tarkett vill främja och nylanserar därför våra linoleumkollektioner. Samtliga har fått en ny matt ytbehandling samt att det tillkommer en rad nya naturinspirerade och varma färger. 

Ny matt yta & mer färg

Gamla linoleumgolv blir ny råvara

Med hjälp av insamlingssystemet ReStart Linoleum kan vi ta tillbaka gamla linoleumgolv och använda dem i tillverkningen. Idag har vi nått långt. Från och med sommaren 2021 kan vi samla in och återvinna inte bara installationsspill utan även uttjänta linoleumgolv, tack vare vårt återvinningsprogram ReStart. Ett linoleumgolv från Tarkett har en teknisk livslängd på 30 år och kan därefter till 100 procent återvinnas till råvara för nya produkter.

Gamla linoleumgolv blir ny råvara
Teknik- och miljöspecifikationer

Att inreda med naturmaterial

Nästan alla ingredienser i Tarketts linoleum är naturliga råvaror som är förnybara eller som det inte råder brist på. Det är grunden till varför vår linoleum är ett så hållbart material med låg klimatpåverkan. Unikt för Tarketts linoleum är att det är homogent, det vill säga består av ett lager rent linoleum som ytbehandlas och monteras på juteväv. 

Att inreda med naturmaterial
Lär dig mer om Style Elle xf²™ 2.5 mm