Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Veneto GRAPHITE 906
Akustikgolv | Linoleumgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv

Veneto Acoustic xf²™ 19 dB - Veneto GRAPHITE 906

Vårt klassiskt marmorerade mönster Veneto finns även 19 dB stegljudsdämpning. Akustikgolvet passar bra i offentliga miljöer med höga krav på ljudmiljön. Golvets konstruktion är 3,8 mm tjockt i två lager: 2,5 mm linoleum och 1,3 mm PU-skum. Den nya  mattare xf²-ytan är extremt slitstark och gör golvet mycket enkelt att rengöra och underhålla utan vax eller polish.De levereras i 1,95 m eller 2,0 m bredd – beroende på tillgänglighet. Kontrollera alltid aktuell bredd vid beställning.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Linoleum med akustikbaksida
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för industrimiljö: 41 Måttlig
Quality & environment certifications: ISO 14001
Rulle (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 2.13 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Veneto Acoustic xf²™ 19 dB
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Ny matt yta & mer färg

Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och dess hållbara egenskaper gör det till ett inredningsmaterial med stark tillväxt. Denna utveckling är något vi på Tarkett vill främja och nylanserar därför våra linoleumkollektioner. Samtliga har fått en ny matt ytbehandling samt att det tillkommer en rad nya naturinspirerade och varma färger. 

Ny matt yta & mer färg

Gamla linoleumgolv blir ny råvara

Med hjälp av insamlingssystemet ReStart Linoleum kan vi ta tillbaka gamla linoleumgolv och använda dem i tillverkningen. Idag har vi nått långt. Från och med sommaren 2021 kan vi samla in och återvinna inte bara installationsspill utan även uttjänta linoleumgolv, tack vare vårt återvinningsprogram ReStart. Ett linoleumgolv från Tarkett har en teknisk livslängd på 30 år och kan därefter till 100 procent återvinnas till råvara för nya produkter.

Gamla linoleumgolv blir ny råvara
Teknik- och miljöspecifikationer

Att inreda med naturmaterial

Nästan alla ingredienser i Tarketts linoleum är naturliga råvaror som är förnybara eller som det inte råder brist på. Det är grunden till varför vår linoleum är ett så hållbart material med låg klimatpåverkan. Unikt för Tarketts linoleum är att det är homogent, det vill säga består av ett lager rent linoleum som ytbehandlas och monteras på juteväv. 

Att inreda med naturmaterial
Lär dig mer om Veneto Acoustic xf²™ 19 dB