Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Fields
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Fields

DESSO Fields är ett textilgolv med en struktur som påminner om handvävd textil. De stora och oregelbundna öglorna skapar en taktil känsla som är både välkomnande och varm. Fields färgpalett är modern och består av 37 olika färgnyanser som kan kombineras med varandra. Mattans baksida består av DESSO EcoBase som är 100% återvinningsbar.

Vi har uppdaterat kollektionen så att den kan kombineras med Desso Linon, vilket resulterar i 55 färger och möjligheten att använda sig av olika texturer för att skapa en modern, spännande känsla. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Construction Process: TUFTED
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Fields
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Kombinera olika texturer och färger!

Vi har uppdaterat kollektionen DESSO Fields med ett ännu större färgutbud än tidigare. Nu kan kollektionen kombineras med DESSO Linon, DESSO Fuse och DESSO Fuste Create. Vilket resulterar i en större färgpalett och möjligheten att använda sig av olika texturer för att skapa en modern, spännande känsla. 

DESSO Fields ochDESSO Linon

DESSO SoundMaster® - Akustikbaksida

Lägre ljudnivå innebär högre effektivitet. Tystare miljöer förebygger hälsoproblem, reducerar stressnivån gör det lättare att koncentrera sig. Detta är extra viktigt i öppna kontorslandskap där människor behöver arbetsro samtidigt som möjligheten till både privata samtal och större möten måste finnas. 

DESSO SoundMaster® - Akustikbaksida
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fields