Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Fuse B755 2014
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Fuse - Fuse B755 2014

DESSO Fuse är en spännande textilmatta med ett tonat mönster som skapar en visuell rörelse i golvet mellan två kontrasterande men välmatchade färgskalor. Färgerna i Fuse kombinerar två färgtoner från den enfärgade DESSO Fields rangen. Det gör det enkelt och effektfullt att kombinera de två produkterna och öppnar upp för oändliga designmöjligheter. Fuse ingår i Transitions-collection har en oregelbunden öglelugg som ger ett taktilt intryck med en varm och ombonad känsla av handvävd textil. Kollektionen består av sju olika färgkombinationer.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Fuse
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fuse